Thursday, October 14, 2010

MUFFIN! MUFFIN! MUFFIN! MAI BELI MUFFIN !

comel2 juga gadis yg jual muffin ni ye sebab tu laris je...he he ~ ini kisah minggu lepas ~ENTERPRENEURSHIP DAY 2010 ~ program ni berlangsung di Laman Perdana UiTM Penang utk projek dorang ~ lebih dari 130 booth yg ambil bahagian, selain muffin dorang jual cekelat lolipop dan apam dot dot , yg bestnyer booth black & pink dorang ni menang booth tercantik ....tahniah!
 
kalau pasai posing memang no1
terimakasih tak terhingga buat kak norli kerana sudi dan sanggup menolong anak2 ni menyediakan muffin juga apam dot dot yg sgt comel ni...tentu penat  kak norli ~ 3.00 pagi baru dpt tido...erm kepada sesapa yg dok belah utara kalau nak order kek boleh la cari kak norli ~ sangat cantik kuih2  kak norli ni ~ kalau x percaya boleh lah ke SINI
muffin dan apam dot dot yg dah siap untuk dijual

1 comment:

:.Noor Zaleha Jaafar.: said...

Tahniah!!! pada Atiq dan rakan2 kerana berjaya mendapat booth yg tercntik baru2 ni...
Moga mereka terus berjaya amin...kejayaan anak kebangaan ibu & bapa...Jumpa lagi ya...